I det fynske folks tjeneste

Forlig i sag om lønfusk

T. Hansen og 3F nåede torsdag eftermiddag til forlig i sagen om underbetalte lagermedarbejdere fra Middelfart.

T.Hansen og 3F er nået til forlig i sagen om underbetaling af medarbejdere.

Sagen drejer sig om, at omkring 50 medarbejdere fra den fynske virksomhed er blevet snydt i løn.

Det fik den 28. april 3F Vestfyn til at afkræve virksomheden en bod på minimum 500.000 kroner for ikke at leve op til parternes overenskomst. Desuden krævede 3F en efterregulering til samtlige 50 underbetalte lagermedarbejdere - og nye ansættelsesbeviser til de ansatte.

Torsdag eftermiddag fik parterne forhandlet sig frem til et forlig, som faglig sekretær hos 3F, Finn Ole Christiansen, betegner som en "glimrende aftale".

- Der er imellem parterne enighed om, at der skulle ske en efterregulering til en række medarbejdere, og at der samtidig skulle udarbejdes nye ansættelsesbeviser. Herudover er der enighed om ikke at kommentere yderligere på aftalen, siger Finn Ole Christiansen til TV2/FYN, men kan dog tilføje:

- Jeg har fået en aftale til fordel for medlemmerne. Hvad den præcis går ud på, kan jeg på grund af en aftale parterne imellem ikke komme ind på, men vores medlemmer er selvfølgelig velkomne til at kontakte os for at få fuld klarhed over, hvad aftalen går ud på, fortæller den faglige sekretær.

Læs om kravet på 3Fs hjemmeside