I det fynske folks tjeneste

Forulykkede biler på Fynske Motorvej skabte lang kø på travl rejsedag

Tre forulykkede biler er skubbet i nødsporet, oplyser politiet. Der er dog fortsat lang kø på Fynske Motorvej omkring Aarup.

Opdatering kl. 17.40: Motorvejen er genåbnet i begge spor, og køen er ved at være afviklet, meddeler Vejdirektoratet. 

Der er fredag eftermiddag sket et færdselsuheld på Fynske Motorvej ved Aarup i vestlig retning. Det oplyser Fyns Politi. 

Læs også Litauer udvist af landet for indbrud på Fyn

- Det er ikke alvorligt, men kø på stedet, skriver politiet på Twitter.

Ifølge Vejdirektoratet er uheldet sket i venstre spor, og politi og redningsmandskab er på stedet. Køen strækker sig i skrivende stund op imod fire kilometer, og derfor må man forvente længere rejsetid på motorvejsstrækningen.

Vejdirektoratet råder bilister til at nedsætte hastigheden, når de kører forbi uheldsstedet.

Motorvej åbnet igen

Politiet kan kort tid efter oplyse, at motorvejen igen er åben i begge spor. 

- Så er de forulykkede biler skubbet ud i nødsporet, og motorvejen er genåbnet, skriver Fyns Politi i en opdatering på Twitter. 

Der var tre biler involveret i uheldet, der skete, da bilerne på grund af tæt trafik kørte ind i hinanden, oplyser vagtchef Thomas Bentsen til TV 2/Fyn. To af bilerne endte i autoværnet. 

Ifølge Vejdirektoratet arbejdes der dog fortsat i nødsporet. Bilister kan forvente cirka 15 minutter længere rejsetid på strækningen. 

Uheldet skete på en fredag lige op til juleweekenden, hvor der er forventet ekstra travlhed, da mange danskere er gået på juleferie og rejser hjem til familien. Den største rejsedag er dog lillejuleaften. 

Læs også Advarsel: Travl lillejuleaften i vente på vejene