I det fynske folks tjeneste

Handicappet kvinde afvist af politiet

En ældre kvinde fra Middelfart er rystet over politiet efter at hun ville anmelde en påkørsel af en bilist, der efterfølgende stak af.

02:59

1 af 2

Den handicappede Benthe Johansen blev i starten af december påkørt bagfra på parkeringspladsen foran Rema1000 i Ejby af en bil, der ville bakke ud fra en parkeringsplads. Flere vidner så påkørslen.

Benthe Johansen undgik med nød og næppe at vælte i sin kørerstol, men måtte efterfølgende en tur på skadestuen og Kolding Sygehus. I dag har hun piskesmældslignende lidelser i nakken efter påkørslen.

- Hvis han bare var stået ud af bilen, og spurgt om der var sket noget, og havde sagt undskyld, så havde den potte været ude, siger Benthe Johansen.

Stak af

Men det gjorde bilisten ikke. I stedet stak bilen af, og ingen af de mange vidner nåede at notere bilens nummerplade.

Benthe Johansen kontaktede derfor politiet, der bad hende møde op på stationen i Middelfart dagen efter. Her fik hun og hendes søn dog langt fra den modtagelse hun havde regnet med.

- Det var nedværdigende. Betjenten troede ikke på os, og han mente slet ikke at påkørslen havde fundet sted. Han bad i stedet om min søns cpr-nr, og truede med at det var strafbart at indgive falsk anmeldelse, fortæller Benthe Johansen.

Hos Middelfart Politi vil man nu gå sagen efter for at se om Benthe Johansen har fået en korrekt behandling.

- Det ligger fast at når folk kommer ind her, så tager vi som udgangspunkt altid folk seriøst. Jeg kan ikke sige hvad der er sket i den konkrete sag, men når nogen føler sig uretmæssigt behandlet hos os, så følger vi altid op, og ser hvad der er gået galt, siger vicepolitikommisær Kim Strømvig fra Fyns Politi i Middelfart.