I det fynske folks tjeneste

Harmonikasammenstød: Tre biler stødt sammen på motorvejen

Et uheld med tre biler gav onsdag eftermiddag kødannelser på Fynske Motorvej. Senere kørte en mandlig bilist af vejen i et solouheld.

Tre biler stødte sent onsdag eftermiddag sammen på Fynske Motorvej. Ingen personer kom til skade ved uheldet. (Arkivfoto) Foto: Cecilie Nisgaard

Det er ikke kun på skinnerne, der har været problemer for trafikken på Fyn onsdag eftermiddag.

Tre biler stødte onsdag eftermiddag sammen på Fynske Motorvej. Uheldet skete klokken 17.50 omkring afkørsel 56 Ejby i retning mod Odense.

De tre biler stødte sammen og endte i nødsporet, hvor politi og redningsmandskab her kort før klokken 19 nærmer sig afslutningen på oprydningsarbejdet.

Folk kører for stærkt, for tæt og er uopmærksomme. Og så sker uheldene

Lars Fredensborg, vagtchef

Politiet har endnu ikke ret mange oplysninger om uheldet, og vagtchefen kan derfor ikke sige, hvad uheldet skyldtes.

- Men det er formentlig det sædvanlige. Folk kører for stærkt, for tæt og er uopmærksomme. Og så sker uheldene, konstaterer vagtchef Lars Fredensborg hos Fyns Politi.

Ifølge vagtchefen er der formentlig ikke sket personskade ved uheldet.

Læs også Arbejdsnedlæggelse: Meget få tog resten af dagen - ingen togbusser sættes ind

Glatføreuheld

Senere på aftenen skete endnu et uheld på motorvejen. Mellem rasteplads Rønninge Nord og afkørsel 47 Langeskov kørte en mandlig bilist klokken 20.26 helt af vejen.

- Der er tale om et solouheld, og vi formoder, at det skyldes, at det er blevet glat, siger Lars Fredensborg. 

Han fortæller, at bilen kørte helt af sporet, men at den mandlige bilist efterfølgende selv var i stand til at komme ud af bilen, der var væltet om på siden, og at føreren er sluppet uskadt fra uheldet.