Kl. 22.45: Mand død - bande-typer stoppet på motorvejen

Mistanke om bandemedlemmer på vej fra Fyn til Vejle fik politiet til, at lave afspærringer på de to Lillebæltsbroer.

Politiet har etableret afspærringer ved både den nye og den gamle Lillebæltsbro i retning Jylland. Afspærringen på motorvejen er etableret mellem Nørre Aaby og Middelfart.

Afspærringen sker efter et knivstikkeri i Vejle, hvor en mand blev stukket i halsen på Vestergade i Vejle midtby. Han er senere afgået ved døden, bekræfter vagthavende ved Sydøstjyllands Politi over for TV 2/FYN.

Knivstikkeriet i Vejle fik Fyns Politi til at reagere.

- Vi fik en mistanke om, at nogle bandemedlemmer ville tage fra Fyn til Jylland på grund af knivstikkeriet, fortæller vagtchef Christian Rasmussen fra Fyns Politi.

Han fortæller til Ritzau, at politiet stødte på flere bandemedlemmer, som blev registreret og sendt tilbage.

- Jeg kan ikke fortælle, hvor mange vi stoppede, siger vagtchefen, der heller ikke vil sige, hvilken gruppering de kommer fra.

Han fortæller dog, at politiet ikke har fundet våben på de bandemedlemmer, man stødte på.

 

Et vidne fortalte TV 2/FYN tidligere onsdag aften, at fire patruljevogne havde stoppet to, måske tre, biler og at 12 rockerlignende typer er lagt i håndjern.

Drabssag

I følge Ekstra Bladet ønsker Sydøstjyllands Politi ikke at oplyse om, hvad der skete forud for knivstikkeriet.

- Vi efterforsker sagen, som en en drabssag, men holder alle muligheder åbne, siger vicepolitiinspektør Frede Nisssen, til avisen. Han ønsker heller ikke at oplyse den dræbtes alder.

Spærring kan passeres

Vejdirektoratet skriver på deres website, at der er en "politiefterforskning" i gang og at den "kan passeres med forsigtighed".

TV 2/FYN følger sagen ...