I det fynske folks tjeneste

Lastbil kørt galt: Timelang kø på Fynske Motorvej

En lastbil kørte galt på Fynske Motorvej mandag eftermiddag og skulle trækkes fri. Det forlængede rejsetiden for nogle bilister på op imod en time.

Kø på den vestfynske motorvej / arkiv. Foto: Jane Bruun Elkjær

En lastbil er kørt galt på Fynske Motorvej omkring frakørsel 55 ved Aarup, og det skaber kilometerlang kø på motorvejen.

Bilisterne må mandag eftermiddag forvente forlænget rejsetid på op mod en time. Det oplyser Vejdirektoratet.

Lastbilen sad fast og skulle trækkes fri, og derfor har der mandag eftermiddag kun været ét spor farbart, oplyser Vejdirektoratet. 

Læs også Politiet efterlyser røvere: Slog ekspedient med pistol

Fyns Politi og redningsmandskab har i løbet af eftermiddagen været i gang med oprydningsarbejdet. Der har blandt været jord på kørebanen. Der er tale om et solouheld, og lastbilchaufføren er ikke kommet til skade.

- Han har det fint, siger vagtchef Lars Fredensborg fra Fyns Politi. 

I første omgang lød meldingen, at oprydningen først ville være afsluttet ved 19-tiden, men Vejdirektoratet har efterfølgende meldt ud, at motorvejen igen er åben i begge spor. Fyns Politi er ved 17-tiden heller ikke længere på uheldsstedet. 

Der er dog fortsat lang kø - op imod 12 kilometer lang, og derfor bør man forvente, at det tager op imod en time længere at komme frem, hvis man rejser fra Middelfart i østlig retning mod Odense.

Nogle bilister har valgt at tage landevejen i stedet for motorvejen, og det har betydet, at der også kan forventes kø på rute 161.