I det fynske folks tjeneste

Mand i rød kassevogn: Skal vi være bollevenner?

Flere kvinder har anmeldt en mand i en rød kassevogn til Fyns Politi efter han har antastet dem. Politiet vil gerne høre fra folk, der har set kassevognen.

En mand i en rød kassevogn har på det seneste kørt rundt i Middelfart-området og henvendt sig til fremmede kvinder.

Manden har stillet personlige spørgsmål om bopæl og ægteskab. Han har også antastet kvinderne med kommentarer som "du ser dejlig ud" eller "du har en dejlig røv". I ét tilfælde har han spurgt en kvinde, om de skulle være bollevenner.

Politiet har modtaget fire anmeldelser om verbale krænkelser fra en mand i en rød kassevogn. En af kvinderne er blevet kontaktet på Facebook. 

- Signalementet af manden er enslydende i alle anmeldelserne. Manden er cirka 40 år, taler fint dansk og så er han brun i huden med sort, kort hår, forklarer politiassistent Jan Hovgaard Christensen.

Politiet har hverken bilmærke eller registreringsnummer på den røde kassevogn, men nogle af kvinderne har fortalt, at den også har lidt rust.

Politiet kan bruge hjælp

Seneste anmeldelse kom onsdag morgen klokken 08.30 på Hindsgavl Alle, hvor en kvinde fra Fredericia blev stoppet. Det sker kun ni dage efter en lignende episode, hvor en kvinde blev stoppet på Banegårdspladsen i Middelfart.

Selvom flere har set bilen, er det ikke lykkedes for politiet at få registreringsnummeret på den røde kassevogn. Derfor efterlyser de hjælp.

- Mange har set bilen, men vi mangler stadig et registreringsnummer. Så hvis folk ser kassevognen, så må de meget gerne tage et billede eller notere registreringsnummeret, siger Jan Hovgaard Christensen til TV 2/FYN.