I det fynske folks tjeneste

Mand med rør i halsen overfalder guldsmed

Uden varsel for en kunde på en ekspedient i en guldsmedeforretning i Middelfart. Han har et særligt kendetegn.

01:33

1 af 2

En mand med et indopereret rør i halsen - en såkaldt trakeostomi - overfaldt torsdag eftermiddag en ansat i en guldsmedeforretning i Middelfart.

Efter overfaldet stak manden af fra forretningen, som ligger på Østergade 22. Han forsøgte ikke at få noget udbytte med sig, så der var ikke tale om et røveri.

Den 59-årige kvinde, som ekspederede i forretningen, blev slået i ansigtet, og i forbindelse med at hun værgede for sig, gik hendes ene finger af led.

- Manden kommer ind i forretningen klokken 14.08. Han afleverer et ur med et batteri, som han vil have repareret, fortæller Hans Frederiksen, der er vagtchef ved Fyns Politi.

Den kvindelige ekspedient satte sig derefter på en stol for at kigge nærmere på uret, og så gik manden amok.

- Han slog hende med en stump genstand af en art, som han tog ind under jakken, da han forlod stedet igen, fortæller Hans Frederiksen.

Gerningsmanden er ifølge politiets signalement en mand i alderen 60-65 år. Han er cirka 185 centimeter høj og kraftig eller fedladen af bygning.

Han har kort gråt hår og var iført en grøn jakke i forretningen. Derudover kan han kendes ved, at han har en trakeostomi.

- Han har glemt et par briller i forretningen, så han benytter formentlig også briller normalt, fortæller Hans Frederiksen.