I det fynske folks tjeneste

Rock Under Broen på vej mod overskud

10.000 mennesker var lørdag samlet til endagsfestivalen Rock Under Broen, og arrangørerne tror på, at festivalen i år kan give overskud.

1 af 4

10.000 mennesker var lørdag samlet til endagsfestivalen Rock Under Broen, og arrangørerne tror på, at festivalen i år kan give overskud.

- Vi har endnu ikke de endelige omsætningstal, men det tyder på, at der har været god omsætning i både ølvogne og madboder, fortæller Bent Frandsen, talsmand for Rock Under Broen.

Mange gange før har Rock Under Broen været afholdt i silende regn, og det har været medvirkende til, at det tidligere har været svært at få rockfesten i Middelfart til at løbe rundt økonomisk.

Men i år skinnede solen fra en skyfri himmel, og det trak masser af gæster til Rasmus Sebach, Mads Langer, Danser med Drenge og mange flere.

- Stemningen på pladsen var enormt god hele dagen. Gæsterne havde virkelig taget festhumøret med, siger Bent Frandsen.

 

 

Kassen er endnu ikke gjort op, men arrangørerne er optimistiske og tror på et overskud.

- Der vil gå nogle uger, før vi kan gøre det endelige resultat op, men jeg føler mig overbevist om, at vi kan aflevere et overskud til MG&BK i år.
Det vil i givet fald være andet år i træk, at det sker, siger Bent Frandsen.

- Jeg tror på, at vi har fundet et bæredygtigt koncept for Rock Under Broen ved at satse på en endagsfestival for det voksne publikum. Så mon ikke det bliver noget i samme stil, vi præsenterer anden lørdag i juni 2017, spår Bent Frandsen.