I det fynske folks tjeneste

Rod i spilleklub sikrer dobbelt milliongevinst

Et fynsk vennepar vandt i weekenden en dobbelt milliongevinst på den række de har spillet i 20 år. Normalt spiller de rækken på skift, men i lørdags havde de begge ved en fejl spillet - og derfor inkasserer de nu to gange 3.333.333 millioner kroner.

De to venner kommer fra Brenderup på Vestfyn og i 20 år har de spillet den samme række i lotto - på skift.

I lørdags blev rækken så trukket ud og det indløste en gevinst på 3.333.333 millioner kroner.

Pengene skulle så være delt mellem de to venner, men der var gået kludder i datoerne.

- Min kone og jeg tog over til dem i går aftes for at fortælle, at vi havde vundet på vores tal, og at vi nu skulle dele den store gevinst. Og så opdager de, at de også har spillet. På en 5 ugers-kvittering som gælder endnu. Det er da helt utroligt... Det var en vild aften, griner manden, der ligesom venneparret er bosat på Fyn og i 50'erne.

Oprindelig var det pigerne, der begyndte med en Tips-klub, men mændene syntes, at det klirrede for lidt i kassen.

- Vi valgte syv tal ud og bestemte os til at spille dem i Lotto. På skift. Den første uge vandt vi 3.500 kroner, fortæller manden.

- Vi har altid sat præmierne ind på en fælleskonto. Så det er da blevet både til et weekendophold og en rejse sammen. Men i årenes løb har vi så ikke rigtig fået koordineret, hvem der købte, hvornår. Det er vores held i dag.

De to store gevinster - en til hvert vennepar - skal fejres med en fælles weekendtur i løbet af foråret. Lotto-tallene er de også stadig fælles om.

5 ugers-kvitteringen er købt hos Strøg Kiosken, Stationsvej 30, 5464 Brenderup Fyn.