Skarp kritik af Middelfartborgmester

Et ungt byrådsmedlem fik i sidste uge læst og påskrevet af borgmester - Steen Dahlstrøm - da han forsøgte at starte en debat om datasikkerhed.

Et relevant spørgsmål om læk i kommunens datasikkerhed fra det 22-årige byrådsmedlem Christian Kromann fik borgmester Steen Dahlstrøm til at fare i flint.

"Det var meget voldsomt. En mangel på respekt sidder jeg tilbage med følelsen af," siger Christian Kromann om episoden der udspillede sig på et byrådsmøde i sidste uge.

"Det var meget voldsomt. En mangel på respekt sidder jeg tilbage med følelsen af," siger Christian Kromann om episoden der udspillede sig på et byrådsmøde i sidste uge.

Her forsøgte Kromann (V), at italesætte de åbenlyse problemer der har været med datasikkerheden i kommunens IT-systemer. En kritik der fik borgmester Steen Dahlstrøm til at svare på en meget direkte måde.

"Du skal lige overholde talerækken selvom du er ung, Christian. Så skal man overholde nogen regler," lød det fra borgmester Steen Dahlstrøm (Soc.Dem).

Se den skarpe dialog fra byrådsmødet her: https://m.youtube.com/watch?v=hUXsFXCDBFw&feature=youtu.be
 

Den kritik for måden at agere på preller dog af på borgmesteren.

"Jeg løftede ikke engang stemmen, vi talte direkte til hinanen. Men vi sagde ingen personlige ting om hinanden"

Du sagde han var ung

"Ja, men det er han da også. Der mener jeg ikke jeg har sagt noget forkert"

Efter to år i byrådet i Middelfart er det ikke ligefrem positiv erfaring den unge venstrpolitiker har gjort sig med lokalpolitik.

"Lige pludselig kom der en ny og ung politier, der ville skabe debat og stille spørgsmål til tingenes tilstand. Der var holdningen helt klart, det skal du ikke, det er jo sådan her vi plejer at gøre," lyder det fra Christian Kromann.

Christian Kromann har dagen igennem modtaget mange opmuntrende bemærkninger fra tidligere medlemmer af byrådet samt på de sociale medier.