Tidligere viceborgmester dømt for at videresende billeder af seksuel karakter

Mikkel Dragmose-Hansen, der indtil for to måneder siden var spidskandidat for SF i Middelfart, er blevet idømt 30 dages betinget fængsel for blandt andet at have videregivet billeder af stærk seksuel karakter.

Det mangeårige medlem af byrådet i Middelfart Kommune Mikkel Dragmose-Hansen blev ved Retten i Odense mandag idømt 30 dages betinget fængsel. 

Det skriver B.T.

Han var tiltalt for via en falsk profil på datingsiden scor.dk at have fået tilsendt billeder af seksuel karakter, som kunne bruges til at krænke den ene forurettede i sagen. 

Derudover var han sigtet for "ubrerettiget at have videregivet billeder", skriver mediet. Der var tale om billeder af "stærk sekuel karakter".

Straffen udmøntes i samfundstjeneste, og derudover skal det tidligere byrådsmedlem betale 5.000 kroner i tortgodtgørelse til den forurettede. 

Der var nedlagt referatforbud til retsmødet, og oplysninger stammer derfor udelukkende fra domsafsigelsen og retsmødebegæringen. 


I august meddelte Mikkel Dragmose-Hansen, at han havde valgt at stoppe i politik, og derfor ikke længere var spidskandidat for SF i Middelfart Kommune og til regionsrådsvalget i Region Syddanmark. 

I september trådte han ud af byrådet og overlod sin post som formand for Beskæftigelses- og Arbejdsmarkedsudvalget til Morten Thomsen.

Sagen kørte som tilståelsessag.

Tirsdag morgen meldte Mikkel Dragmose-Hansen sig ud af partiet.

Det er ikke lykkedes TV 2 Fyn at få en kommentar fra Mikkel Dragmose-Hansen.  

Derfor skriver vi navn