I det fynske folks tjeneste

Uafklaret fremtid for Rock under Broen

Selvom det snart er en måned siden at den 25. udgave af Rock under Broen løb af stablen, så er det fortsat uafklaret om festivalen overlever til næste år.

Omkring 12.000 mennesker gæstede Rock under Broen, da en ny bestyrelse gennemførte jubilæumsfestivalen 8. juni. De nye kræfter tog over efter katastrofeåret i 2012, hvor festivalen kom ud med stort underskud.

Men selvom besøgstallet var tilfredsstillende, så ved bestyrelsen endnu ikke, om økonomien var god nok til endnu en udgave af Rock under Broen.

- Vi må væbne os med tålmodighed. Jeg har intet bud på, hvad retning det går. Men set ud fra dagen og folks meldinger er det yderst positivt, siger Peter Zederkof, der er én af fem bestyrelsesmedlemmer.

I følge bestyrelsen er det svært at gøre det endelige regnskab op, fordi fakturaerne fortsat går frem og tilbage. Men håbet om endnu en festival under broen lever videre.

- Vi vil gerne fortsætte, hvis økonomien hænger sammen, så vi kan bygge videre på vores succes på dagen, siger Peter Zederkof.