I det fynske folks tjeneste

Min mening: Dobbeltmandater er et svigt af vælgerne

Jeg mener at dobbelt mandat er dårligt da man skylder sine vælger at give sig 100 procent, hvilket jeg mener man ikke kan, hvis man besidder to mandater eller mere.

00:30

Lars Kolling mener, at hvis en politiker både sidder i byråd og folketing, så er det er et svigt af vælgerne. Video: TV 2/Fyn / DF

Af Lars Kolling, folketingskandidat, Dansk Folkeparti

Man vil ikke kunne undgå der sommetider vil være nogle møder m.m. Der ligge samtidig og derved må melde afbud til det ene.

Desuden er der ofte store dagsordner der skal læses som man har ansvar for at sætte sig godt ind i så man kan tage de rigtige beslutninger.

Jeg mener, at man somme tider må slække lidt på grundigheden, hvis man får mange store dagsordner fra forskellige steder på samme tid. Hvilket jeg mener er at svigte sine vælger, da de har givet en tillid til at tage beslutninger på ens vegne.

Som det er i dag kan man side både i kommuner, regioner, Folketinget og i adskillige tillægsposter og få fuld vederlag, det mener jeg ikke i orden.

Man tager også pladser fra andre gode politiker, ved at side på flere poster.

MIN MENING - PÅ VEJ MOD VALG

Frem mod det kommende folketingsvalg får de fynske folketingskandidater mulighed for at komme til orde med holdninger og meninger. Under rubikken ”Min mening” kan kandidaterne skrive indlæg, som kan danne grundlag for en debat med andre kandidater og vælgerne