I det fynske folks tjeneste

Min mening: Drop nedrivninger og byg politistation i stedet

Regeringens såkaldte ghettoudspil, og Odense kommunes våde drøm, om at komme af med Vollsmoses dårlige omdømme, vil være med til at forflytte rigtig mange af Vollsmoses beboer til andre steder på Fyn.

00:37

Det er symbolpolitik at rive bygninger ned i Vollsmose, mener Rene Jørgensen fra Dansk Folkeparti.

Renè Jørgensen, folketingskandidat for Dansk Folkeparti

Det har været kendt i et stykke tid nu, at der skal rives gode boligerne ned i Vollsmose.

De beboer, som har boet der i mange år, og som er glade for at bo i den del af Odense som de gør i dag, og til en husleje, der er til at betale, de skal så rykkes op med rode, og smides væk fra det og dem de kender.

Det kan vi ikke byde dem, de har ikke gjort andet end at bo i Vollsmose.

MIN MENING - PÅ VEJ MOD VALG

Frem mod det kommende folketingsvalg får de fynske folketingskandidater mulighed for at komme til orde med holdninger og meninger. Under rubikken ”Min mening” kan kandidaterne skrive indlæg, som kan danne grundlag for en debat med andre kandidater og vælgerne

De tusindevis af borgere, som der ikke er problemer med, skal rykkes op på grund af de få, som er problemet i Vollsmose.

Både regeringen og Odense kommune må være utrolige naive, hvis de tror at problemerne forsvinder ved at rive gode boliger ned.

Stop nu jer selv med at smide hundredvis af millioner væk, på noget som ikke vil virke alligevel.

Tage nu fat om det virkelige problem, der er med Vollsmose. Som er de få familier som skaber frygt og utryghed i området, og laver kriminalitet. Smid dem ud, spar pengene og byg en ny politistation i stedet. Den kan placeres ved krydset, ved Ejbygade og Åsumvej. Ikke nok med at politiet vil få en bedre placering i forhold til udrykning til resten af Odense, det vil også være med til at skabe tryghed i nærområdet.

Vi skal have nærpolitiet tilbage, slut med mobile politistationer.

Det er der ikke meget tryghed i.