Fyns Politi samler folkene i færre byer

Medarbejderne ved Fyns Politi blev tirsdag formiddag orienteret om en helt ny struktur. Ressourcerne bliver samlet i færre og større enheder.

Fyns Politi opretter en ny stor efterforskningsafdeling for almen efterforskning. Personalet vil være fordelt i Odense og Svendborg, og de skal løse en række af de opgaver, der tidligere var placeret i lokalpolitiet.

For at skaffe plads i Odense flytter afdelingen for Økonomisk Kriminalitet til Fyns Politis lokaler i Ringe.

Færdselsafdeling flytter til Nyborg og Middelfart

Nyborg og Middelfart bliver fremover de to byer, hvor Fyns Politis færdselspatruljer vil køre ud fra. Andre medarbejdere vil også få arbejdsplads i de to byer, det gælder blandt andet arbejdet med forebyggelse.

 Ændringerne træder i kraft den 3. oktober 2016, men den endelige omorganisering ventes først at være helt på plads i løbet af 2017.

- Vores nye organisering træder i kraft den 3. oktober, også selv om vi vil ikke være helt på plads med det praktiske. Når medarbejdere får andre opgaver, og arbejdspladser bliver rykket rundt, følger der mange praktiske opgaver med. De tager tid, og derfor er vi først endeligt på plads i løbet af 2017, siger Kit Claudi Grøn-Iversen, som er Politidirektør i Fyns Politi.

 

Sådan bliver Fyns Politi organiseret