I det fynske folks tjeneste

Politiforbundet holder fast i mistillid til chefen

Politiforbundet er efter stormødet i dag enige om, at samarbejdet med politidirektøren Kit Claudi Grøn-Iversen ikke skal genoptages.

600 medlemmer af Politiforeningen var i dag inviteret til stormøde for at tale om samarbejdet med direktør Kit Claudi Grøn-Iversen. 

- Samarbejdet er ikke genoptaget, og det var heller ikke meningen med dette møde. Vi har indkaldt til dette møde for en uge side  for at give en orietnering til medlemmerne, om hvad vi går og gør og hvorfor, fortæller formanden for Fyns Politiforening, Steffen Daugaard til TV 2/Fyn.

Under mødet fik politiforeningens medlemmer mulighed for at stille spørgsmål ind til sagen: 

 

Vi havde ikke nogen diskussioner, hvor vi råbte og skreg, eller hvor der blev kastet med tomater, rådne æg eller stole efter os. 

- Der var ikke nogen sure miner,  der var spørgsmål, og folk lyttede. Det var meget stille, og det var et konstruktivt møde, siger Steffen Daugaard. 

Opbakning fra medlemmerne

I sidste uge afbrød politiforeningen samarbejdet med den øverste chef, fordi den ikke længere havde tillid til politidirektøren og hendes ledelsesstil, men ifølge Fyens Stiftstidende, der har talt med en række chefer og menige betjente, er det ikke alle, der bakker politiforeningens kritik op.

Ifølge formanden for Fyns Politiforeningen, Steffen Daugaard, var der dog ikke nogen under mødet i dag,  der talte i mod foreningens beslutning. 

- Vi havde ikke nogen diskussioner, hvor vi råbte og skreg, eller hvor der blev kastet med tomater, rådne æg eller stole efter os. 

På mandag skal formanden Steffen Daugaard og næsformand Kurt B. Nielsen til møde igen med den øverste ledelse.

Kit Claudi Grøn-Iversen tiltrådte som politidirektør, den 1. september sidste år og  står i spidsen for den store omorganisering, Fyns Politi er i gang med.