I det fynske folks tjeneste

Vagtskifte: Fynsk chefpolitiinspektør stopper

Chefpolitiinspektør Sten Skovgaard Larsen stopper i Fyns Politi ved årsskiftet. En gammel kending vender tilbage for at overtage posten.

Foto: Claus Fisker, Scanpix

Efter godt et år på posten som chefpolitiinspektør i Fyns Politi stopper 62-årige Sten Skovgaard Larsen. Han blev hentet til Fyns Politi fra Midt- og Vestsjællands Politi for at hjælpe politidirektør, Kit Claudi Grøn-Iversen, med reorganiseringen af den fynske politikreds. 

Men det er helt efter planen, at han nu skal på pension. 

- Det har været en rigtig spændende opgave at skabe den nye organisation i samarbejde med de mange gode kræfter i Fyns Politi. Vores mål har været at skabe et mere robust og fremtidssikret Fyns Politi. Nu er opbygningen af den nye organisationen kommet så langt, at jeg derfor helt efter planen har valgt at takke af og overlade implementeringen til min efterfølger, siger Sten Skovgaard Larsen, der dermed sætter punktum for en 38 år lang karriere i politiet.

Gammel kending vender hjem

Når Sten Skovgaard Larsen stopper til nytår, bliver det et kendt ansigt fra Fyns Politi, der overtager vagten. Fynboen Lars Bræmhøj vender tilbage til Fyns Politi fra Sydøstjyllands Politi i Horsens. 

-Jeg glæder mig meget til at komme tilbage til Fyn. Som både fynbo og mangeårig ansat i Fyns Politi har jeg selvfølgelig fulgt hele reorganiseringen fra sidelinjen. For mig er der ingen tvivl om, at den er helt nødvendig, hvis Fyns Politi i fremtiden skal kunne sikre, at borgerne i politikredsen fortsat kan være trygge i deres dagligdag, fortæller Lars Bræmhøj. 

Lars Bræmhøj har været ansat i Dansk Politi siden 1986, hvor han blandt andet har været leder i både Nyborg, Svendborg og Odense.