Valgkamp til det sidste

I de tidlige morgentimer på valgdagen var valgkampen stadig godt igang. På Odense Banegårdscenter fik travle fynboer på vej til arbejde lige et ord med fra politikerne. Bendt Bendtsen og Jan Boye fra Det Konservative Folkeparti kappedes med Pernille Rosenkrantz-Theil og Per Berga Rasmussen fra Enhedslisten om at uddele brochurer.

-

I de tidlige morgentimer på valgdagen var valgkampen stadig godt igang. På Odense Banegårdscenter fik travle fynboer på vej til arbejde lige et ord med fra politikerne. Pernille Rosenkrantz-Theil og Per Berga Rasmussen fra Enhedslisten kappedes med Bendt Bendtsen og Jan Boye fra Det Konservative Folkeparti om at uddele brochurer.


Boye hjalp Bendtsen
Allerede fra klokken 7 tirsdag morgen var politikerne på plads. De Konservatives spidskandidat Bendt Bendtsen fik hjælp af amtsborgmesterkandidaten Jan Boye. Jan Boye havde for et øjeblik sat sin egen valgkamp lidt i bero og koncentrerede sig om at uddele valgmateriale for Bendt Bendtsen.


Venlige drillerier
Enhedslistens folketingskandidat Pernille Rosenkrantz-Theil havde fået selskab af partiets ene mand i Odense Byråd, Per Berga Rasmussen. Det fik Bendt Bendtsen og Per Berga Rasmussen til at kaste sig ud i en venskabelig konkurrence om, hvem der kunne nå at uddele flest valgbrochurer.


Stramt program for Bendtsen
Det blev dog ikke til meget valgkamp i Odense for den fynske partileder, Bendt Bendtsen. Efter en time på Odense Banegårdcenter hastede han videre til Christiansborg for at være på plads som partileder.