OB-målmand stopper

-

-

OB\'s målmand Ulrik Lind, der for et år siden kom til klubben fra Dalum, har valgt at stoppe det professionelle liv i OB. Han benytter sig af en klausul i sin treårige kontrakt, der gør det muligt for ham at stoppe efter et år.

Ulrik Lind kom til OB sidste år fra Dalum. Han skulle være en af to afløsere efter Lars Høgh. Jesper Christiansen gjorde det imidlertid så godt, at han blev første-målmand og senere solgt for over 20 millioner kroner til Glasgow Rangers.

Jesper Christiansens farvel gav Ulrik Lind syv kampe i Superligaen. Men klubben var åbenbart íkke overbevist. Ihvertfald investerede OB hurtigt i den tidligere FC København-målmand Karim Zaza. Han har nu gjort det så godt, at han er første-valg.

Og tilværelsen som evig andenmålmand er blevet for sur for Ulrik Lind.

Allerede for to måneder siden løftede Ulrik Lind lidt af sløret for sin beslutning, da TV 2/Fyn interviewede ham om Karim Zaza\'s succesfulde debut.

\"At være nummer to er aldrig sjovt. For at sige det ligeud så er det en rigtig røvtjans. Man spiller med 2. holdet om lørdagen og er så med på bænken om søndagen - næsten uden chance for at komme på banen. Men sådan er vilkårene i professionel fodbold.\"

Ulrik Lind springer nu tilbage til sit tidligere job som skolelærer på Hjallelse Skole.