I det fynske folks tjeneste

Fynboer på DGI's Verdenshold

Jeppe Grue skal repræsentere DGI Fyn på verdensholdet

Syv gymnaster repræsenterer denne gang DGI Fyn på DGI?s verdenshold. De skal nu rejse verden rundt og repræsentere DGI.

23-årige Jeppe Grue Kaas fra Odense, 19-årige Morten Bo Hytteballe Kristensen og 22-årige Rikke Mie Hytteballe Kristensen fra Aarup (søster og bror), 21-årige Jacob Snogdal Pedersen fra Ollerup, 26-årige Kirsten Nydam fra Otterup, 24-årige Signe Tofting Schaarup fra Vejstrup og 21-årige Louise Bjørnskov Knudsen fra Rynkeby er udtaget til DGI's 9. Verdenshold.

I 2012-2013 skal fynboerne sammen med 21 gymnaster bevæge verden og inspirere til en sund og aktiv livsstil med hundredvis af opvisninger og workshops for børn og unge.

De udtagne har været gennem en lang optagelsesprocedure, og forud venter nu en oplevelse for livet med masser af gymnastik, hård træning og personlige udfordringer.

I løbet af i år og næste år skal holdet turnerer rundt i 14 lande og holde opvisninger.

- Jeg har trænet benhårdt for at kunne være god til udtagelsen. Og det har siden det første DGI Verdenshold været noget jeg tænkte og drømte om. Det bliver en helt unik tur rundt i verden, hvor jeg lærer mig selv og de forskellige kulturer og så får jeg foræret et helt unikt socialt sammenhold og venner for livet, siger en glad Jeppe Grue Kaas.

Den yngste gymnast på holdet er 19, mens den ældste er 26.

Ved du noget? Så send os et tip

FYN NU