OIK tabte igen

Odense Ishockey Klub tabte den første semifinale i slutspillet, da Rungsted vandt med 5-1. OIK blev handicappet af at målmanden Derek Herlofsky var ude med en lyskeskade.

-

Odense Ishockey Klub tabte den første semifinale i slutspillet, da Rungsted vandt med 5-1.

OIK blev handicappet af det faktum, at målmanden Derek Herlofsky var ude med en lyskeskade. Han har ellers været en af OIKs helt store profiler igennem grundspillet.

Efter en målløs første periode var det Rungsted der fik gang i spillet. Svenske Stefan Elvenes scorede to hurtige mål - begge assisteret af broderen Roger Elvenes. Kort efter scorede også Nicolas Monberg for Rungsted. Fem minutter inden anden periode var slut fik OIK dog reduceret til 3-1, da Mads True sendte pucken i mål.

Men Rungsteds Nicolas Monberg slukkede lyset for Odense-spillerne, da han inden for de to første minutter af 3. periode sendte pucken ind bag reservemålmand Casper Nielsson.

Næste semifinalekamp er fredag, hvor Rungsted kommer på besøg på Odense Isstadion.