OB tabte til FC Midtjylland

OB måtte søndag indkassere sit andet nederlag i den nye superligasæson. På Ikast Stadion blev de stribede besejret med 2-1 af FC Midtjylland.

-

FC Midtjylland kom foran allerede efter seks minutter på et mål af Søren Skriver, og jyderne sad på spillet i det meste af halvlegen, hvor fynboerne kun kom til ganske få chancer.

I 2. halvleg havde OB en kort effektiv periode, og efter 12 minutters spil lykkedes det for Steffen Højer at udligne til 1-1.

Kort efter havde Mwape Miti et kanonskud på stolpen, men ind ville den ikke. Men så slap OB igen grebet og på en lynhurtigt kontra blev OBs forsvar totalt udspillet og Mohammed Zidan kunne bringe FC Midtjylland på 2-1.

Resultatet betyder, at OB bevarer sin 6. plads i rækken, men er tæt på at blive hægtet af toppen i superligaen.