Fynsk storryger sagsøger tobaksproducent

En fynsk storryger sagsøger Skandinavisk Tobakskompagni for 417.000 kroner. Den 63-årige ryger fra Middelfart er uhelbredeligt syg af lungekræft.

-

En fynsk storryger sagsøger Skandinavisk Tobakskompagni for 417.000 kroner. Den 63-årige ryger fra Middelfart er uhelbredeligt syg af lungekræft.
Det fortæller Jyllands Posten i dag.

Frank Øhrgaard ryger dagligt 15-25 cigaretter, og han mener, at tobaksproducenten har tilsat cigaretterne stoffer med det formål at gøre ham afhængig. 

Anden sagsøger
Frank Øhrgaard er den anden fynbo, der sagsøger Skandinavisk Tobakskompagni. Sidste september fik  Allan Lykke Jensen fri proces til en lignende sag.

I den nye sag vil Frank Øhrgaards advokat da også tage afsæt i Allan Lykke Jensens sag. Advokaten vil simpelthen begære sagen udsat til den første retssag er overstået.

\" Det har været vores eneste reelle mulighed for at gennemføre sådan en sag, for min klient har ganske enkelt ikke haft midlerne til at lave det forarbejde, som der er blevet lavet i den anden sag\", siger advokatfuldmægtig Elin Rasmussen til Jyllands Posten.

HER OG NU

MEST LÆSTE OM VALGET: