I det fynske folks tjeneste

Festforening fortsætter ikke efter underslæb

Den tidligere formand for Club4Fun er dømt til at betale 42.530 kroner tilbage til foreningen, men selvom der igen bliver penge i kassen, kommer der ikke flere fester. Efter den tidligere formands underslæb har den nye bestyrelse mistet lysten til at være festarrangører, pengene vil gå til foreningens kreditorer.

Club4Fun vil ikke lave flere fester.

Kasserer Karin Sarris siger til TV 2/FYN, at man nu i hvertfald har penge til at blive kvit med diskoteksejer Jesper Vang, der i sin tid fik sagen til at rulle ved at forfølge et beløb, som han havde til gode i foreningen.

Det er dog stadig uklart, om foreningen vil blive i stand til at tilbagebetale de 24.000 kroner, som Club4Fun fik af den lokale Lions Club ved den sidst afholdte fest i foråret 2008.

Karin Sarris siger til TV 2/FYN, at bestyrelsen gerne vil hjælpe eventuelt nye ildsjæle igang med at arrangere stof- og alkoholfri fester for de nordfynske unge, men for den nuværende bestyrelse handler det altså om at få afviklet foreningen på så god en måde som muligt.

- Det er en meget trist sag, der har haft store personlige omkostninger for hovedpersonen, siger Karin Sarris.

Den tidligere formand blev mandag idømt tre måneders betinget fængsel, 60 timers samfundstjeneste og et krav om at tilbagebetale de 42.530 kroner.

Eksformanden tilstod underslæb og forklarede, at pengene var brugt til hans egen anstrengte økonomi.

Det fremgår også af domsudskriften, at den tidligere formand allerede har tilbagebetalt 20.000 kroner.