I det fynske folks tjeneste

Fynsk lottomillionær efterlyses: For tredje weekend i streg regner millionerne ned over Fyn

For tredje weekend i træk er det fynboer, der hiver de store milliongevinster hjem i Lotto og Eurojackpot. Nu efterlyses millionær fra Otterup.

Tre spillere har vundet tæt på 17 millioner kroner til sammen. Kuponerne er købt i Otterup, Højby og Kerteminde. Foto: Henning Bagger/Ritzau Scanpix

Knap 17 millioner kroner har fået nye ejere inden for de seneste tre uger. Og de nye millionærer har alle købt deres vinderkuponer et sted på Fyn.

Læs også Millionær efterlyses: Ét tal fra at vinde en halv milliard kroner

Nu efterlyser Danske Spil en spiller, der har vundet en million kroner på sin kupon, der er købt i SuperBrugsen i Nørregade i Otterup. 

Spilleren har nødvendigvis ikke et eneste tal rigtigt, da kuponen er udtrukket i millionærgarantien, hvor der bliver trukket lod om to gange en million kroner på alle spillede rækker.

Ét tal fra at vinde en halv milliard

I sidste weekend hev en spiller førstepræmiepuljen hjem på ti millioner kroner på en kupon købt i SuperBrugsen i Højby lidt uden for Odense.

Og den 8. november var en spiller ét tal fra at vinde en halv milliard kroner i Eurojackpot. I stedet måtte vedkommende "nøjes" med andenpræmien på knap seks millioner kroner. Kuponen var købt i Langegade i Kerteminde. 

Læs også Efter år med sygdom og dødsfald: Fynsk ægtepar vinder tre millioner