I det fynske folks tjeneste

Gang i byggeriet på Nordfyn

Med drifts- og anlægsinvesteringer for knap 100 millioner kroner gennemfører Nordfyns Kommune sin hidtil største investering i bygge og anlæg.

Renovering af Otterup Skole, ny vejbelægning til belastede veje, opførelse af nyt sundhedshus i Bogense og nyt mødecenter i Søndersø er nogle af de projekter, der bliver en realitet for millionerne.

Borgmester Morten Andersen (V) roser både kommunalbestyrelsen og fagudvalgene for at tænke visionært i forhold til kommunens udvikling og omsætte strategi til konkret handling.

- I en tid med afmatning i økonomien har det ekstra stor betydning, at vi som kommune går ind som en dynamo for udviklingen. Ud over at vi får vedligeholdt vores bygninger og skaber nogle nye faciliteter for vores borgere, så er det også en tiltrængt håndsrækning til bygge- og anlægsbranchen, siger borgmester Morten Andersen.

Med de igangsatte anlægs- og vedligeholdelsesaktiviteter er der tale om en markant udvidelse, som også vil stille krav til kommunen.

- Det vil komme til at kræve en ekstra indsats i vores administration at afvikle så mange drifts- og anlægsprojekter, men den opgave er jeg helt sikker på, at vores dygtige medarbejdere er klar til at løfte, siger Morten Andersen.

Anlægsplanen omfatter godt 100 små og større drifts- og anlægsprojekter i kommunen.