Handelsforening vil ekskludere Fynske Medier

Otterup Handelsforening er kommet på kant med Fynske Medier. Foreningen vil ekskludere Fynske Medier fra Otterup Handelsforening efter en artikel i avisen onsdag.

Onsdag skrev Fyens Stiftstidende blandt andet dette om Otterup Handelsforening:

"Både de menige medlemmer og bestyrelsesmedlemmer har - for et ukendt antals vedkommende - haft for vane at drikke sig så hønefulde, at møderne er endt i verbale overfald. Det fremgår af en mail, som foreningens formand Poul Winther har sendt til medlemmerne efter det seneste møde 16. april."

Men formand for Otterup Handelsforening Poul Winther tager skarpt afstand fra artiklen:

- Artiklen overdriver i dén grad, hvad der rent faktisk sker og er sket i handelsforeningen, ligesom artiklen på ingen måde giver et retvisende billede af mødestrukturen i foreningen, skriver Poul Winther i en pressemeddelelse.

Som konsekvens avisens omtale har bestyrelsen i dag torsdag enstemmigt besluttet at indstille til den førstkommende generalforsamling at Fynske Medier ekskluderes.

Den ekstraordinære generalforsamling afholdes torsdag 4. juni 2015. Her er det eneste punkt på dagsordenen eksklusion af medlemmet Fynske Medier fra Otterup Handelsforening.