Rockertyper røvede efterskole

Et indbrud på Efterskolen Flyvesandet på Nordfyn udviklede sig søndag morgen til røveri. To rockertyper truede forstanderen med et koben.

Eleverne på efterskolen er hjemme på weekenden og det benyttede to mænd sig af til at begå indbrud på skolen. Efter at være brudt ind var de på vej ud fra skolen med to iMacs, da de blev standset af skolens forstander, der havde hørt spetakel.

Forstanderen fik vristet bilnøglerne fra en af mændene, og nægtede at udlevere dem til tyvene igen. Det fik én af mændene til at hente et koben i bilen, som han i løftet stand truede forstanderen med. Herefter kastede forstanderen bilnøglerne over til de to mænd, som flygtede med de to computere.

Mændene kørte væk i en mørkeblå bil på størrelse med en Mazda 323. Registreringsnummmeret startede med HG 35, mens de tre sidste tal var dækket over.

Politiet efterlyser en dansk mand på 20-25 år. Han var kraftig og muskuløs og lignede en der havde taget steroider. Han havde et rundt ansigt og var tatoveret fra venstre skulder til venstre øre. Han var iført en lys jakke og en lys kasket.

Den anden mand var somalier og også omkring 20-25 år. Han var ligeledes kraftig og en anelse højere end den anden mand. han bar en glat rød jakke med en lynlås på maven.

Henvendelser i sagen til politiet på 114.