I det fynske folks tjeneste

Sasha har 11 hvalpe - de ni er i pleje

Da en labrador på Nordfyn fik ni hvalpe og ikke ville kendes ved dem, så det sort ud for de nyfødte hvalpe. Men heldigvis trådte en erfaren plejemor til.

01:12

01:08

1 af 3

Hunden Freja har tidligere haft flere kuld. Men da hun i starten af juni fødte ni velskabte hvalpe måtte hun en tur på dyrehospitalet, og da hun kom hjem ville hun ikke kendes ved hvalpene.

Derfor tog Frejas ejere kontakt til Mette Saksager fra Hasmark Strand Camping, da de vidste, at hendes labrador netop havde født to hvalpe.

- Man når ikke at tænke. Jeg hørte den forfærdelige historie, og tænkte bare, det klarer jeg lige, og så glemmer man lige at det er otte uger med hårdt arbejde, fortæller Mette Saksager.

Hunden Sasha accepterede øjeblikkeligt de ni hvalpe på lige fod med hendes egne to.

- De blev slikket og fik mad på samme måde som hendes egne hvalpe. Det har været fantastisk og at alle har overlevet og har det fint i dag, er da en succeshistorie, siger Mette Saksager.

Sasha og de 11 hvalpe er nu blevet en velbesøgt attraktion på Hasmark Strand Camping.

- Det er superfedt for alle vores turister at kunne se dyrebørnene så tæt på, og jeg er meget stolt over, at Sasha har kunnet klare det, siger Mette Saksager.

De ni hvalpe får stadig besøg af deres biologiske mor, som dagligt kommer besøg hos Sasha og giver de små hvalpe lidt mælk.