I det fynske folks tjeneste

Senmatic indgår partnerskab med amerikansk lysgigant

Den fynske teknologivirksomhed Senmatic sætter nyt og skarpt fokus på det nordamerikanske marked.

Søndersøvirksomheden Senmatic har i dag offentliggjort et stort strategisk samarbejde med den amerikanske lysgigant Osram.

De to parter har indgået en aftale om eksklusivt at tilbyde det nordamerikanske marked totalløsninger i LED-lys til drivhuse baseret på den ekspertise og de særlige teknologier, Senmatic besidder i gartneribranchen.

I den nye aftale for Nordamerika vil Senmatic og Osram sammen både designe, udvikle og distribuere højkvalitets LED-produkter, der vil blive solgt under Osrams brand.

- Hos Senmatic er vi stolte over, at vores knowhow og markedsekspertise på området sætter os i stand til at indgå et så spændende samarbejde med Osram i det nord-amerikanske marked, siger Mads Sckerl, CEO i Senmatic i en pressemeddelelse.

- Partnerskabet sætter os i stand at bringe vores højkvalitets LED-løsninger ind i gartnerisektoren på det nordamerikanske marked. Dertil kommer, at vores samarbejde uden tvivl vil øge branchens fokus på energibesparelser og optimering af plantevækst. Samtidig vil det accelerere udviklingen af teknologierne til dyrkning af afgrøder, siger Mads Sckerl.