I det fynske folks tjeneste

Små Bogense-sejlere vandt en million

Der var is i de unge maver hele vejen igennem, da tre børnesejlere fra Bogense Sejlklub i går kæmpede sig frem til en million kroner i "Hvem vil være millionær".

Glædesknus og brede smil, da millionen var i hus. Mød de tre millonærer i TV 2/FYN i aften!

Med køligt overblik besvarede de to 11-årige drenge, Peter Kierkegaard og Alexander Cortes sammen med deres 13-årige holdkammerat Helle Knudsen rækken af spørgsmål frem til millionen.

De supplerede flot hinanden med deres viden om alt fra hovedingrediensen i chili con carne til Australiens tidlige befolkning - og havde brugt sidste livline, da spørgsmålet til en million kroner tonede frem på skærmen:

- Hvilke af disse personer læser man om først, når man læser Bibelen?

Og der må have siddet et par stolte religionslærere i Bogense, da de tre sejlere stille og roligt ræssonerede sig frem til svaret: Abraham!

Der var dog stadig en lille rest usikkerhed tilbage - kunne det være Pontius Pilatus? Men de tre deltagere satsede, så selv vært Hans Pilgaard fik ondt i maven.

Det havde han ikke behøvet - Abraham var det rigtige svar, og sejlerne havde dermed hentet en million kroner hjem til Bogense Sejlklub.

Vennerne fra sejlklubben løb jublende ind på scenen og omfavnede deres tre helte, som lettede løftede chekken højt i vejret.

Mød de tre millionærer og deres træner i kl 19.30 på TV 2 /Fyn aften!