Umotiveret knivstikkeri: 13-årig stikker kvinde

En 59-årig kvinde måtte kæmpe for livet fredag, da en 13-årig forsøgte at stikke hende ned i den gamle stationsbygning i Bogense.

En 59-årig dame fik noget af et chok, da hun trådte ud fra toiletbåsen i den gamle statiosbygning i Bogense. Så snart hun åbnede døren, blev hun mødt af en 13-årig dreng, der forsøgte at stikke hende  med en kniv.

- Hun forsøgte at beskytte sig mod kniven, men hun fik nogle snitstår på hænderne, forklarer Thomas Bentsen,  vagtchef hos Fyns Politi.

Den chokerede  kvinde, der var såret, formåede dog at holde den 13-årige knivstikker væk fra sig:

- Det lykkedes hende at presse drengen ind til toilettbåsen og lukke døren. Hun holdte døren lukket, indtil der kom hjælp, siger vagtchefen.

Kommune skal afgøre sagen

Fyns Politi fik anmeldelsen via 112 klokken 12.20, og de mener umiddelbart ikke, at der er sket noget forudgående for hændelsen.

Fyns Politi anholdt den 13-årig dreng uden nogen dramatik. Den 13-årige har dog en anden udlægning af sagen, og det er noget, der skal undersøges nu:

- Vi har ikke detaljerne endnu, men drengen skal afhøres under overværelse af de sociale myndigheder og med en værge, siger vagtchefen.

Kommunen skal nu tage stilling til, hvad der skal ske med knivstikkeren, da han er mindreårig.  

Ifølge Fyns Politi er knivstikkeriet umotiveret.