Vagt på rådhuset

Efter skudepisoden mod en af medarbejderne i Nordfyns Kommune i sidste uge har man nu sat en vagt på rådhuset i Otterup.

Politiet har løsladt den 45-årige mand som mistænkes for at have affyret skarpe skud ind gennem hoveddøren hos en af Nordfyn Kommunes medarbejdere.

Politiet oplyser i dag, at manden dog fortsat er sigtet i sagen.

- Vi afventer selvfølgelig, at politiet efterforsker den her sag, og det ligger trygt i deres hænder, siger direktør for Social- og Arbejdmarkedsforvaltningen Ulla Andersen.

Det var natten til fredag i sidste uge at en medarbejder ved Nordfyns Kommune blev vækket af syv skarpe skud mod sin privatbolig i Svendborg.

Medarbejderen har til daglig kontor på Otterup Rådhus, og derfor er der nu en sikkerhedsvagt posteret ved indgangen til rådhusets borgerservice.

Kontorpersonalet i alle Nordfyns Kommunes afdelinger er i dag blevet briefet om situationen.

- De tackler det rigtig flot. De er naturligvis meget bekymrede for deres kollega, som har oplevet det her i sit eget hjem, men det er heldigvis sjældent, vi oplever fysisk vold på vores rådhus, siger Ulla Andersen.

Skudattentatet skulle angiveligt være rettet mod medarbejderen, fordi han arbejder i kommunens såkaldte kontrolgruppe, der arbejder med afsløring af socialt bedrageri.