50 nye job på havnearealer i Nyborg

Glunz & Jensen rykker hovedkvartér ind på Lindholm Havn

Glunz & Jensen har valgt at placere virksomhedens hovedkvarter i Nyborg. Glunz & Jensen overtager store dele af  Associated Danish Ports (ADP) bygning på Lindholm Havnevej fra 1. januar 2018.

Flytningen til Nyborg sker som led i en restrukturering og sammenlægning af aktiviteterne på tværs af landet.

Det er ADP, der ejer havnen i Nyborg.

- Vi har gennem længere tid arbejdet målrettet på at skabe mere aktivitet på Nyborg Havn, og med store investeringer i bygningen på havnen har vi nu skabt gode rammer for Glunz & Jensens aktiviteter i Nyborg. Glunz & Jensen lejer sig ind i vores bygninger på Nyborg Havn med i alt 5.800 kvadratmeter produktionsfaciliteter samt 1.200 kvadratmeter kontorfaciliteter, siger Nils Skeby, der er direktør i ADP.

Glunz & Jensen er verdens førende leverandør af innovative, højkvalitets-løsninger til den globale prepress-industri, og udvikler, producerer, sælger og servicerer processorer til offset- og flexo-trykindustrien. Virksomheden markedsfører produkter og services igennem et verdensomspændende netværk af distributører og forhandlere.

Koncernen beskæftiger ca. 200 medarbejdere fordelt på datterselskaber og produktionsfaciliteter i Danmark, Slovakiet, USA og Italien, og heraf vil hovedkontoret og produktionen i Nyborg i første fase udgøre 50 medarbejdere, oplyser firmaet.

René Normann Christensen, direktør i Glunz & Jensen ser frem til at flytte ind i de nye lokaler i Nyborg og roser samarbejdet med flere afdelinger i Nyborg Kommune og i Bureauet Nyborg,