I det fynske folks tjeneste

Badegæster trodser regnen og møder LivredderPatruljen

20 mennesker dukkede op til LivredderPatruljens besøg på Fyn Badestrand i dag. Det er et pænt antal på en regnvejrsdag, mener livredderne.

00:58

15 børn og fem voksne. Så mange blev det til, da LivredderPatruljen besøgte Fyns Badestrand i Nyborg i dag. Livredderne lærte børn og voksne om badesikkerhed, og lod alle dem, der ville, komme i praktik som livreddere.

- Det er et pænt antal vejret taget i betragtning. Det tisregnede jo. Så det var sejt, de trodsede regnen, lyder det fra Oliver Sørensen, der er livredder i LivredderPatruljen.

LivredderPatruljen er en del af TrygFonden Kystlivredning, der har omkring 200 specialuddannede kystlivreddere, som passer på badegæsterne på 36 strande og havnebade i Danmark. Og besøget på Fyns Badestrand i dag var det første på LivredderPatruljens turné rundt i landet. Næste stop er i morgen på Kerteminde Nordstrand. Vi har lavet en oversigt over, hvornår og hvor patruljen er på Fyn nederst i artiklen.

Og til trods for det dårlige vejr til premieren i dag, tog det ikke modet fra LivredderPatruljen. Vi lavede en lille film med dem, som du kan se herunder.

Her er livredderne på Fyn:
5. juli, Fyns Badestrand, Nyborg
6. juli, Kerteminde Nordstrand, Kerteminde
7. juli, Vejlby Fed Strand, Middelfart
8. juli, Mariendal Strand, Assens
9. juli, Klintestranden, Faaborg
10. juli, Christiansminde Strand, Svendborg
19. juli, Fyns Badestrand, Nyborg
20. juli, Kerteminde Nordstrand, Kerteminde
21. juli, Vejlby Fed Strand, Middelfart
22. juli, Mariendal Strand, Assens
23. juli, Klintestranden, Faaborg
24. juli, Christiansminde Strand, Svendborg