Badegæster udsat for tyveri

En gruppe unge gik onsdag aften amok i Nyborg Svømme- og Badeland. Flere andre badegæster har fået stjålet værdier fra omklædningsrummet.

Ind til videre har Nyborg Politi kun modtaget to anmeldelser om tyveri, men vidner til episoden har forklaret til Fyns Amts Avis, at en gruppe unge truede flere badegæster i herre-omklædningsrummet til at udlevere nøglerne til deres skabe.

Truede ofre til ikke at gå til politi

Fra skabene skulle de unge herefter have taget tegnebøger, mobiltelefoner og andre værdigenstande.

Til sidst truede røverne, i følge avisens kilder, ofrene til ikke at gå til politiet.

Vagthavenden ved Nyborg Politi, Svend Aage Pedersen, siger da også til TV 2/FYN, at der kun har været to anmeldelser om tyveri.

En mand anmeldte mandag aften, at han omklædningsskab var blevet brudt op, mens han var ude at svømme. Herfra var blandt andet en bilnøgle stjålet. Bilen forsvandt også.

Politi mangler oplysninger

Torsdag formiddag har en 24-årig mand anmeldt, at hans pung med kort og kontanter blev stjålet fra hans skab, mens han stod lige ved siden af og klædte om. Han siger dog, at han ikke så selve tyveriet, men han mistænker en gruppe på 7-8 indvandrere, der befandt sig i rummet.
 
Politiet har ikke andre oplysninger at gå efter i sagen. Yderligere henvendelser kan rettes til Nyborg Politi: 65 31 14 48.