Beruset bilist torpederede forhave og kørte videre

En beboer på Teglgårdsvej i Nyborg måtte vinke farvel til sit rækværk, efter vedkommende fik besøg af hvad der virkede til at være en fuld bilist.

Aftenkaffen hos en kvinde i Nyborg har sikkert været på vej i den gale hals, da hendes forhave fik uventet besøg af en bilist tirsdag aften.

En 55-årig kvinde fra Nyborg var nemlig kørt igennem et rækværk og ind i haven på Teglgårdsvej kort før klokken 22.

Haveejeren ringede med det samme til politiet og kunne fortælle, at bilisten, der virkede beruset, havde sat sig bag rattet igen og var kørt videre.

Fyns Politi modtog anmeldelsen 21.49, og 22.02 var bilisten anholdt, oplyser politikomissær Milan Cheraghi Seyfabad til TV 2 Fyn.

- I første omgang lykkedes det kvinden at få bilen i gear og køre videre, men der gik ikke længe, før en patruljevogn havde indhentet hende, siger han.

Stort ansvar

Kvindens kørsel blev vurderet som hensynsløs, og bilen blev derfor beslaglagt. 

- Når man sætter sig bag rattet i en bil, følger der et stort ansvar med. Et ansvar, hvor det er vigtigt, at man udviser agtpågivenhed og respekt for sine medborgere i trafikken. Denne sag og kørselsforløbet afspejler desværre det modsatte, siger politikomissæren.

Ved anholdelsen havde bilisten udfordringer, da hun skulle oplyse, hvem hun er - formentlig, fordi hun var beruset, lyder det fra Milan Cheraghi Seyfabad. Men det lykkedes til sidst ordensmagten at fastslå den 55-åriges identitet.

Kvinden blev taget med på stationen, hvor man tog en blodprøve for at vurdere, hvor stor hendes formodede promille var.

Den 55-årige anholdte blev sigtet for spirituskørsel og flugt fra færdselsuheld.