I det fynske folks tjeneste

Bip, bip, bip, bip: Din brobizz taler til dig

Hvis du har en brobizz, kan du fremover komme ud for, at den sender helt nye signaler til dig.

Foto: Sund&Bælt

Hvis din brobizz, næste gang du nærmer dig betalingsanlægget ved Storebæltsbroen,  udsender fire bip, så er der en god grund. Det kan enten skyldes manglende opdatering af dit betalingskort, eller være fordi batteriet i din brobizz er ved at løbe tør for strøm.

– Fremover vil trafikanter, som har en inaktiv brobizz, høre fire bip, inden de kører ind i tragtområdet ved betalingsanlægget. Bippene betyder, at de skal køre i manuel bane, hvor de kan få hjælp med det samme. På den måde sikrer vi, at trafikken kan glide uforstyrret i brobizz-banerne, samtidig med, at kunderne slipper for at sidde fast og vente på hjælp, siger Palle Nygaard, driftsleder i Storebælts betalingsanlæg til sundogbaelt.dk.

Mange danskere skal have nyt betalingskort

A/S Storebælt og BroBizz A/S indfører den nye service nu, fordi mere end 250.000 danskere får nyt betalingskort i 2016, og fordi batterier i over 40.000 brobizz'er er ved at være flade.

– Rigtig mange af vores kunder benytter deres brobizz i Storebælts betalingsanlæg, og derfor er vi glade for at kunne tilbyde hjælp på stedet. Det gør det både nemmere og hurtigere for kunderne, og vi kan med det nye samarbejde leve op til vores målsætning om hele tiden at give vores kunder nye fordele, siger Marie Berre Mikkelsen, kundechef i BroBizz A/S.

Det nye udstyr, som opdager brobizz'er med ugyldigt betalingskort eller falde batteriet, er sat op på portalen ved sidste afkørsel inden Storebælt på Sjællandssiden. Trafikanterne vil derfor kunne høre fire bip både på udturen og hjemturen.