Byrådskollega til Kudsk: Træk dig som formand

Byrådskollegaen Per Jespersen har ikke længere tillid til DF'eren Carsten Kudsk fra Nyborg. Han opfordres til at trække sig som formand for kommunens ældreudvalg.

Uden at informere sit udvalg udarbejdede Carsten Kudsk, der er formand for ældreudvalget i Nyborg, et projekt med 80 nye boliger til en pris af 150 millioner kroner. Derimod kunne de andre politikere læse om planerne i pressen.

- Min tillid har meget længe været lille til Carsten, den er på nul nu. Er der noget, der hedder under nul, så er den også det, siger socialdemokraten Per Jespersen, der sidder i Nyborgs ældreudvalg sammen med Carsten Kudsk. 

Byrådskollegaen mener, at Carsten Kudsk skal trække sig, fordi han gik udenom udvalget i sagen om nye plejeboliger i Nyborg.

- Jeg har ikke spor tillid til ham, og jeg sagde på udvalgsmødet i går, at jeg har svært ved at se, hvordan vi skal kunne arbejde i det her udvalg fremadrettet, når vi ikke ved, om du render eget ærinde eller faktisk følger de beslutninger, vi tager, så jeg synes, han skulle nedlægge sit hverv som formand, siger  Per Jespersen.

 Carsten Kudsk har dog ikke meget tilovers for kritikken og har ikke i sinde at trække sig.

- Som embedsmændene sagde, så er der ikke begået noget som helst ulovligt af nogen karakter. Jeg har ikke underskrevet nogle aftaler, jeg har ikke gjort noget som helst forkert, siger Carsten Kudsk.

Det var på et møde i Nyborgs ældreudvalg tirdag, at Per Jespersen kom med sin kritik. Se hele indslaget herunder.