I det fynske folks tjeneste

Daniel Bohr redder sommerforestilling i Nyborg

Nyborg Voldspils sommerforestilling, Atlantis, har hængt i en tynd tråd, men nu træder en af Danmarks mest erfarne instruktører til.

00:41

Det har været en hektisk uge for Nyborg Voldspil, efter årets sommerforestilling, musicalen Atlantis, pludselig stod uden et instruktørteam. Men nu er der kommet en løsning. Forestillingen har fået ny holdkaptajn, som er ingen mindre end Daniel Bohr, der er en af landets mest erfarne instruktører.

- Jeg blev spurgt, om jeg ville være instruktør klokken 13.30 i tirsdags, og klokken 16 var vi i gang, fortæller Daniel Bohr.

At Daniel Bohr takkede ja til tilbuddet, er de særdeles tilfredse med i friluftsteatret.

- Jeg havde lidt sommerfugle i maven, da jeg ringede til Daniel Bohr. Vi er rigtig stolte og trygge ved, at han tog vel imod tilbuddet, siger bestyrelsesformand for Nyborg Voldspil Jørgen Dyhrberg.

Daniel Bohr skal på rekordtid forsøge at få Atlantis i land, før forestillingen har præmie den 21. juli. Men han var ikke tvivl, om han skulle sige ja til jobbet, da han fik tilbuddet.

- Når man har været i branchen i 52 år og hele tiden har arbejdet professionelt, målbevist og med mottoet "the show must go on" i baghovedet, sige man ikke nej, når man bliver spurgt, om man har lyst til at få en sådan forstilling på benene. Og det er lysten, der driver værket. På Nyborg Voldspil er det amatører, der driver forestillinger med kærlighed. Og det vil jeg være en del af, siger Daniel Bohr.

Nyborg Voldspil er Danmarks ældste friluftsteater, der startede tilbage i 1939, og Atlantis er faktisk oprindeligt skrevet til amatører.