Fem anholdt: Mand mishandlet i flere timer

Vej var spærret i to timer i forbindelse med anholdelse af fem polakker, som skulle have tævet en landsmand.

Fyns Politi har onsdag eftermiddag anholdt fem polske personer, der er mistænkt i en sag om grov vold mod en mand. Offeret er også fra Polen og de involverede skulle have kendt hinanden på forhånd.
 
Anmeldelsen om den grove vold kom klokken 16.05, og den fik politiet til at rykke ud til en adresse på Svendborg Landevej ved Frørup syd for Nyborg. I forbindelse med anholdelserne og ransagning på adressen var landevejen spærret i godt to timer.
 
Offeret for den grove vold er indlagt, men han er uden for livsfare, oplyser politiet.
 
- Noget tyder på, at han har været udsat for stump vold. Han kan altså være blevet slået med forskellige genstande over en længere periode. Han er voldsomt forslået og har brud forskellige steder på kroppen, siger vicepolitiinspektør Jørgen Andersen fra Fyns Politi.
 
Tidligt torsdag morgen er politiet fortsat i gang med at afhøre de fem anholdte. Der er tale om fire mænd og en kvinde.

Hun er 36 år, mens to af mændene er henholdsvis 36 og 44 år. Den sidste vurderer politiet til at være omkring 30 år, men han har ikke villet sige, hvem han er.
 
Offeret er en mand på 45 år.
 
Politiet ønsker ikke at fortælle, hvad motivet bag den grove vold kan være.
 
- Det holder vi for os selv indtil videre, siger Jørgen Andersen.
 
Først torsdag formiddag vil politiets jurister afgøre, om en eller flere af de anholdte skal fremstilles i grundlovsforhør med krav om fængsling.