I det fynske folks tjeneste

Først ro når han er fanget

Skolebestyrelsen roser skolens håndtering af situationen, efter overgrebet på den 10-årige pige i onsdags.

01:42

Skolebestyrelsesmedlem Peter Seiersen roser Refsvindinge friskole for måden den har håndteret overgrebssagen på. Samtidig håber han for alles skyld, at gerningsmanden hurtig bliver fanget.

1 af 2

Allerede torsdag forsøgte man på Refsvindinge Friskole at gøre forholdene så normale man kunne, så børnene oplevede noget genkendeligt.

Der blev samtidig lagt en slagplan for, hvordan alting skulle håndteres, og der blev tilkaldt psykologer til at hjælpe skolen igennem den første svære tid

Og skolebestyrelsesmedlem Peter Seiersen roser skolens håndtering af situationen.

- Jeg må rose forældre og ledelse på skolen og lærere og alle, der har været involveret i det her. Det har virkelig været et professionelt stykke arbejde, og det er vi jo rigtig glade for.

Men for alles skyld håber Peter Seiersen på, at gerningsmanden hurtigt bliver fundet og fanget, så hverdagen kan vende tilbage til skolen.

- Det er jo nok først der, folk de får nogenlunde ro i sjælen igen og familien får en lille smule ro på deres tanker også. Så det håber vi meget det sker så hurtig som muligt, siger Peter Seiersen.