I det fynske folks tjeneste

I dag falder dommen: Tre mænd tiltalt for spark, slag og tramp

I dag kommer dommen i retssagen mod tre unge mænd, der i juni begik groft overfald mod 33-årig mand fra Østfyn.

Der falder dom mod tre mænd, der i juni overfaldt en 33-årig mand i Nyborg. Foto: Alex Syrik

I dag falder der dom i sagen, hvor tre unge mænd i sommers overfaldt en 33-årig mand i Nyborg. 

En 33-årig mand fra Ullerslev på Østfyn blev et offer for grov vold i Nyborg natten til fredag den 16. juni. Han endte i koma med blødninger i hjernen efter det grove overfald, der fandt sted på en parkeringsplads i Nyborg.

Efter en kontrovers på et diskotek på Dronningensvej i Nyborg blev den 33-årige mand overfaldet af tre yngre mænd, der også er fra Østfyn. De tiltalte skulle angiveligt være blevet hidkaldt af den enes søster, som den 33-årige mand skulle have opført sig uterligt overfor. De tre mænd blev vist bort fra diskoteket, men opsøgte manden, da han forlod stedet.  

Den 33-årige mand blev overfaldet på åben gade på en parkeringsplads i nærheden af diskoteket, og han fik både slag og spark og blev trampet på. 

Læs også 33-årig bliver overfaldet med spark og lagt i kunstigt koma

Overfaldet var så voldsomt, at den 33-årige blev kørt på skadestuen i Odense med blødninger i hjernen. Herefter blev han overført til intensivafdelingen, hvor han blev lagt i kunstigt koma.

To af de tre overfaldsmænd blev kort tid efter overfaldet anholdt. 

Selvom politiet fortalte TV 2 /Fyn, at de udemærket kendte identiteten, gik der nogle uger før den tredje mand blev anholdt.

Retssagen mod de tre mænd begyndte torsdag den 5. okstober i Retten i Svendborg, og i dag regner Fyns Anklagere med en dom.