Indbrudstyve gravede tyvekoster ned

To indbrudstyve fra Litauen blev i morges anholdt efter et indbrud i Ullerslev. Inden de blev anholdt, havde de gravet tyvekoster ned i en have i Ullerslev.

Historien begynder kort efter klokken 7, hvor en morgenfrisk buschauffør fattede mistanke til til mænd, der stod på bussen på Skolegade i Ullerslev ved Nyborg. Han kontaktede derfor politiet.

Samtidig blev politiet kontaktet af et alarm-firma, der kunne fortælle, at tyverialarmen netop var gået i gang i en villa på Skolevej i Ullerslev.

- Vi lagde så to og to sammen, og aftalte så med buschaufføren, at vi møde ham på ruten, når han kom til Nyborgvej i det østlige Odense, fortæller vagtchef Lars Fredensborg fra Fyns Politi.

Her blev de to mænd anholdt. Det er to mænd fra Litauen på23 og 29 år.

Havde stjålne madvarer med sig

Da politiet undersøgte de to mænd, viste det sig, at de kun havde stjålne madvarer på sig, og de havde ikke andre værdigenstande fra indbruddet.

- Vi sendte derfor en hundepatrulje til Ullerslev, og her fandt hundene hurtigt en nedgravet taske med tyvekoster i nærheden af huset på Skolevej, fortæller vagtchef Lars Fredensborg fra Fyns Politi.

Tyvekosterne viste sig at stamme fra flere indbrudssteder.

De to mænd blev lørdag fremstillet i grundloveforhør, med krav om varetægtsfængsling. Her blev de begge varetægtsfængsler i fire uger.