I det fynske folks tjeneste

Indsat truede familier til fængselsbetjente

En 43-årig mand, der er idømt forvaring for drabsforsøg på et vidne, er nu tiltalt for en række grove trusler mod syv fængselsbetjente i Nyborg Fængsel.

Den 43-årige mand blev for 11 år siden idømt forvaring for drabsforsøg på et vidne, og han er indsat i Nyborg Fængsel. Ifølge anklageskriftet har den 43-årige truet syv fængselsbetjente i fængslet, skriver EB.dk.

- En af jeres luderbetjente har givet mig jeres adresser, i kan tror jeg knepper jeres familier, tro mig. Jeg skal nok få smasket jer udenfor, det er lige meget om det koster 15.000 eller en million. Jeg skal nok få jer. Fucking vantro jødesvin.

Sådan lød blot en af truslerne mod fængselsbetjentene. Anklageskriftet beskriver en lang række sager, hvor den 43-årige har truet personalet.

Den 15. maj 2015 truede han en kvindelig fængselsbetjent, som han kaldte 'luder', med at han 'ville skære halsen over på den første fængselsbetjent, han kommer i kontakt med'. Han 'ville sprætte personalet på afdelingen op', sagde han ifølge tiltalen.

Retssagen begynder ved Retten i Svendborg onsdag. Her vil anklagemyndigheden kræve, at den 43-årige forbliver i forvaring.