I det fynske folks tjeneste

Nej til omtale af fodboldskole

En fodboldskole for lockouteramte skolebørn må ikke længere fortælle forældre og elever om deres arrangementer via skolens intranet.

Det er tredje gang på få uger at et forældrepar fra Vindinge arrangerer fodboldskole for elever fra 0.-6. klasse i Vindinge ved Nyborg.

Tidligere har børn og forældre bakket massivt op om arrangementet. I alt 90 børn deltog sidste gang blandt andet fordi forældrene fortalte om fodboldskolen via Danehoff-skolens intranet.

- Børnene var superglade for at møde deres kammerater og få rørt sig. Det var en fantastisk dag, som vi lovede at gentage, hvis konflikten trækker ud, siger arrangør af fodboldskolen Jeanette Kristensen.

På onsdag arrangerer forældrene endnu en omgang fodboldskole, hvis børnene da ikke er kommet i skole igen, og denne gang får den selvbestaltede fodboldskole besøg af OB-spilleren Bashkim Kadrii. Men nu frygter arrangørerne, at børnene vil udeblive fra fodboldskolen.

- Jeg har fået besked fra skolen om at de ikke kan sende omtalen af arrangementet ud på skolens intra af frygt for at bryde reglerne under en konflikt, fortæller Jeanette Kristensen.

Derfor er forældrene nu gået i gang med at sprede budskabet om en fodboldskole for lockoute ramte børn via mund til mund metoden i Vindinge.