I det fynske folks tjeneste

Nyborg-hotel er fuldt booket til Tour-etape

Der er stadig over to år til, at Tour-feltet kommer til Nyborg. Men allerede nu har et af byens hoteller udsolgt på dagen, skriver Fyens.dk.

Da det blev afsløret, at Touren kommer til Danmark, blev pressemødet holdt på Hotel Sinatur Storebælt. Nu har hotellet udsolgt. Her er det Tour de France-direktør Christian Prudhomme.

Den 3. juli 2021 kommer Tour de France-feltet til Nyborg, når der er mål i den gamle fynske købstad.

Men det gælder om at reservere overnatning i god tid, hvis man kommer langvejs fra og vil se rytterne, når de passerer målstregen i Nyborg. 

Bliver et Tour-hotel

For selvom der stadig er mere end to år til, at verdens største cykelløb kommer til Nyborg, så kan Hotel Sinatur Storebælt allerede melde alt udsolgt på den pågældende dato. Det skriver Fyens.dk.

Læs også Tour de France-ruten var tæt på at misse Fyn

- Vi har kolleger i branchen, der ikke tør tage bestillinger ind, der ligger mere end 12 måneder ud i fremtiden. Det tør vi godt. Og der er ingen tvivl om, at vi bliver Tour de France-hotel i den weekend, siger Jan G. Larsen, direktør for Sinatur Hotel Storebælt, til avisen.

Sinatur Hotel Storebælt har i alt 115 dobbeltværelser og mere end 230 sengepladser. Ifølge hoteldirektøren er over halvdelen af værelserne på forhånd booket til feltets cykelryttere.