To nye spor i grov voldssag fra Nyborg

Programmet Station 2 på TV 2 bragte torsdag aften historien om et usædvanligt groft røveri mod en 52-årig mand i Nyborg. Det har foreløbig givet politiet to helt nye spor i sagen.

Overfaldet skete den 30. oktober klokken lidt over 19.00 om aftenen. Her blev den 52-årige overfaldet - og gennembanket af fire maskerede mænd.

Tv-programmet Station 2 - på TV 2 - bragte torsdag aften et oprids af sagen - og efterlysningen af de fire mænd. Det har givet politiet enkelte nye henvendelser i sagen.

- Vi har fået en konkret henvendelse på en person, som vi nu skal i gang med at undersøge - og så har vi fået en henvendelse fra en person, der har set en bil med to personer i, fortæller Lars Laursen, politiassistent ved lokalpolitiet i Nyborg.

De to henvendelser skal efterforskes i løbet af fredagen. På person-henvendelsen skal indhentes forskelligt materiale. Politiet håber stadig på endnu flere henvendelser i sagen.

- Vi havde selvfølgelig store forventninger til, hvad efterlysningen kunne give os, menvi er også godt klar over, at det er begrænset, hvad folk kan se i mørket - og på det sted, hvor forbrydelsen er sket, siger Lars Laursen.

 

Overfaldet skete lidt efter klokken 19.00 i nærheden af Nyborg Statsfængsel, hvor fire mænd sprang ud af en bil og hævdede, at den 52-årige skyldte dem penge. 

Offeret trak sig væk, og de fire mænd begyndte at sparke og slå ham med et baseball-bat  - og skar ham i ansigtet med en kniv. Herefter stak de af med den 52-åriges jakke, nøgler og en pung med lidt over 3000 kroner.

Mændene efterlod offeret stærkt forslået og nedkølet i vejkanten. Her fandt en tilfældig forbipasserende ham først en time senere - i livsfare.

Intet tyder på, at offeret kendte gerningsmændene, eller at han har nogen relationer til det kriminelle miljø.

 

Efterlyser fire yngre mænd

Gerningsmændene beskrives som maskerede, mellem 25 og 30 år og mellemøstlige af udseende. Den ene beskrives som muskuløs. De fire forsvandt i en ældre bil.

Men offeret husker ellers ikke mange detaljer.

Politiet er fortsat meget interesserede i at høre fra folk, der har set eller hørt noget - på telefonnummer 114.