I det fynske folks tjeneste

Person død efter påkørsel: Nu kører togene igen mellem Fyn og Sjælland

Togdriften var mandag formiddag indstillet mellem Odense og Korsør efter en personpåkørsel på Nyborg Station. Den påkørte person er afgået ved døden, bekræfter politiet.

Der var mandag formiddag indsat togbusser mellem Nyborg og Odense efter en personpåkørsel på Nyborg Station. Foto: Ole Holbech / TV 2/Fyn

Togtrafikken mellem Fyn og Sjælland var mandag formiddag kraftigt påvirket af en personpåkørsel på Nyborg Station.

- Vi har desværre en personpåkørsel ved Nyborg. Det betyder, at togdriften i øjeblikket er standset i begge retninger. Tidshorisont ukendt, skrev Fyns Politi tidligt mandag formiddag på det sociale medie Twitter.

Ulykken skete ifølge Ritzau lidt efter klokken 09.00 mandag morgen

Togene holdt stille mellem Odense og Korsør fra omkring klokken 9.00 og frem til klokken 12.30, hvor driften blev genoptaget. I den mellemliggende periode var der i stedet indsat togbusser på strækningen.

Der kan være mindre forsinkelser først på eftermiddagen, og DSB opfordrer til, at passagerer holder sig orienteret via dsb.dk og rejseplan.dk.

Fyns Politi skrev klokken 10.17 på Twitter, at den påkørte person er afgået ved døden. De har efterfølgende uddybet, at der ikke var tale om en ulykke, og at de pårørende er underrettet.

BRUG FOR HJÆLP?

Livslinjen

Har du selvmordstanker, så ring til Livslinien på 70 20 12 01. Du kan være anonym. 

 

Psykiatrifonden

Ring eller chat eller skriv og få faglig rådgivning. Ring på 39 25 25 25. Du kan være anonym. Pårørende kan også henvende sig til Psykiatrifonden.

 

Depressionsforeningen

Depressionsforeningen er for depressionsramte, bipolare og pårørende, der har brug for at tale med nogen, der forstår og lytter. Ring på 33 12 47 74.

 

Psykiatrisk skadestue

Ved behov for akut psykiatrisk hjælp, så kontakt psykiatrisk skadestue. Læs mere her.

 

Akut

Hvis din tilstand er akut, så ring 112.